Bromma | Konung Flytt

Flyttfirma i Bromma

Letar du efter pålitlig och kunnig flytthjälp i Bromma? Konungflytt är en växande flyttfirma som erbjuder flexibla flyttlösningar för både privatpersoner och företag. Till oss kan du vända dig för hjälp genom punktinsatser eller helhetslösningar formade helt efter dina förutsättningar och behov. Packhjälp, transport, magasinering, flyttstädning eller hjälp till din utlandsflytt? Kontakta oss så återkommer vi med offert och lämplig lösning.

Flyttfirma Stockholm

Formbara flyttlösningar utifrån dina önskemål

För att möta samtliga kunder på samma professionella nivå erbjuder vi oavkortat unikt formade lösningar i den omfattning som önskas. Du bestämmer själv om du vill att vi enbart ska dyka upp för transport eller om vi ska ta helhetsansvar för det totala projektet.

När du anlitar oss för din flytt får du allt du behöver samlat under ett och samma tak. Vi kan hjälpa dig med själva flyttningen och transporten, men också förse dig med ytterligare tjänster som kan behövas i samband med flytten. Vi hjälper dig med din packning, dyker upp enligt överenskommen tid för att ta dig och dina ägodelar till nästa adress var vi sedan kan stanna för att montera och se till så att du kommer iordning. Därtill erbjuder vi städning av din gamla bostad eller lokal, magasinering för förvaring av det du inte vill ta med dig samt råd och fullständig hjälp till din utlandsflytt. Med erfarenhet är ingen flytt främmande och vi åtar oss samtliga uppdrag med samma expertis och perfektion.

Flyttfirma med fokus på kunden

Vårt mål är att fortsätta växa till det självklara valet av flytthjälp i Kista och vet att det bara är möjligt genom oavbrutet nöjda kunder. Hos oss kan ni förvänta er anpassad hjälp från kunnig personal som har kunden i fokus och förståelse för sakers affektionsvärde. Vår erfarenhet och kunskap borgar för en säker flytt, men vi är även fullt försäkrade om olyckan skulle vara framme. Har du extra dyrbart eller känsligt flyttlast hjälper vi dig teckna tilläggsförsäkringar så att du kan känna dig fullt trygg hela vägen.

Vi rekommenderar också vår tjänst “Flyttfirma Stockholm” för alla som bor i Storstockholm.

Flyttfirma Stockholm

Flytthjälp när du behöver den

Oavsett vem du är, vart du ska eller vad du behöver ta med dig kan vi på Konungflytt hjälpa dig. Med rätt kapacitet och kunskap flyttar vi effektivt och smidigt med din trygghet och service som prioritet. Dela med dig av mer information kring ditt uppdrag och behov så återkommer vi snabbast möjligast med en offert på arbetet. Är ditt flyttlass större, mer värdefullt eller skörare än normalt kommer vi gärna först på ett besiktningsbesök för bättre planering av flyttdagen.