Farsta | Konung Flytt

Flyttfirma i Farsta

Konungflytt är en professionell och modern flyttfirma i Farsta med formbara flyttjänster för både privatpersoner och företag. Med erfarenhet från mängder av privatflyttar liksom de mest komplexa kontorsflyttarna vet vi hur vi ska bemöta samtliga av våra uppdrag och ge kunden den flytthjälp de ber om.

Vad behöver du för din kommande flytt? Kontakta oss och berätta mer om behoven så tar vi fram en matchande lösning samt en offert på arbetet. Med vår hjälp kommer din flytt bli betydligt mycket enklare.

Flytt Stockholm

Trygg och flexibel flytthjälp

Vi vet att ingen flytt kan likna en annan och att samtliga kunder som kommer till oss har olika behov liksom förväntningar på vår service. Därför är vi också måna om att möta alla på deras personliga villkor och forma unika flyttlösningar anpassade enbart för dem. Vi kan erbjuda helhetslösningar där vi rår om allt från projektering och planering till genomförande eller enbart ta hand om själva transporten om du vill sköta det mesta själv. Som komplement till din flytthjälp erbjuder vi även magasinering för saker du inte vill eller kan ta med dig liksom flyttstädning så att du snabbare kan gå vidare till din nya bostad. Vi har också erfarenhet som gör det möjligt för oss att vara behjälpliga vid en utlandsflytt.

Flyttfirma för dig i Farsta

Konungflytt är en stadigt växande flyttfirma som alltid sätter kundens intressen i fokus. Vi prioriterar alltid våra kunders trygghet och arbetar hårt för att du ska känna dig säker med oss oavsett om det gäller en mindre bohagsflytt eller en större kontorsflytt. Vi arbetar noggrant och ansvarsfullt med stor förståelse för sakers värde och att minnen är oersättliga. Vår erfarenhet och kunskap borgar för en säker flytt, men också våra försäkringar som täcker om något ändå mot förmodan skulle hända. För dyrbarare last eller större uppdrag erbjuder vi förbesiktning av flyttlasset och hjälper dig teckna tilläggsförsäkringar.

Flytthjälp när du behöver det

Oavsett om du behöver hjälp med att tömma en central etta eller om du har ett helt företag som ska flytta till nya lokaler på andra sidan stan är vi flyttfirman som kan hjälpa dig. Vi vet hur en flytt genomförs effektivt utan kvalitetsbortfall och hur en verksamhet kommer på plats utan att det behöver påverka dess ordinarie arbetstid.

Berätta mer om vad du behöver för din kommande flytt så tar vi fram en matchande lösning samt en konkret offert på arbetet.

Vi rekommenderar också vår tjänst “Flyttfirma Stockholm” för alla som bor i Storstockholm.