Gnesta | Konung Flytt

Flyttfirma i Gnesta

Planerar du för en flytt och söker professionell hjälp från en flyttfirma med flexibla och formbara tjänster? Då står vi på Konungflytt redo att hjälpa dig. Oavsett vem du är, vart du är påväg eller vad du behöver få med dig så tar vi på oss ansvaret och ser till så att du kommer fram enligt utsatt tid både smidigt och säkert. Du bestämmer själv hur omfattande vår hjälp ska vara och vilka moment du vill ge oss ansvar för. Vi i vår tur svarar med engagemang och professionella tjänster utifrån önskemål så att din övergång blir lättare.

Flyttfirma Stockholm

Kompletta flyttjänster för privatpersoner och företag

För att kunna erbjuda alla kunder den hjälp de behöver formar vi alltid våra flyttlösningar personligt enligt var och ens önskemål. Du väljer själv om du vill överlåta allt ansvar till oss och låta oss hantera allt från projektering och packning till transport samt montering, eller om du hellre gör en del av arbetet själv.

Fördelarna med att välja en komplett flyttfirma är många. Här finns allt du behöver samlat på ett och samma ställe oavsett om du planerar för en hem- eller kontorsflytt. Förutom flytt och transport erbjuder vi även hjälp med din städningen, magasinering åt det du inte vill/kan ta med dig samt stödet du behöver till din utlandsflytt.

Flexibel flyttfirma för dig i Gnesta

Konungflytt är en modern flyttfirma i Gnesta med visionen att fortsätta växa och bli det självklara valet till flytthjälp av både privatpersoner och företag. Med förståelse för dina behov och ditt bohags affektionsvärde arbetar vi omsorgsfullt och kunnigt för att ge dig en trygg och professionell service. Vi vet hur ett bohag transporteras effektivt till en ny bostad samt hur vi hjälper ett företag på väg till nya kontor utan att riskera kostsamma avbrott i dess dagliga produktion. Erfarenhet och kunskap borgar för din trygghet, men vi är även ansvarsförsäkrade för din fulla säkerhet. Har du ett flyttlass mer ömtåligt eller värdefullt än vid en standardflytt besöker vi dig givetvis för besiktning av dina ägor så att vi kan planera mer ingående för själva flytten.

Flytthjälp då du behöver den

Drömmer du om att din flytt ska gå snabbt och smidigt utan olyckor eller förseningar som sänker din upplevelse? Anlita oss på Konungflytt så tar vi på oss ansvaret. Välj fritt mellan punktinsatser eller helhetsansvar så tar vi hand om resten.

En flytt kan vara krävande, men med vår hjälp blir den betydligt mycket enklare.

Vi rekommenderar också vår tjänst “Flyttfirma Stockholm” för alla som bor i Storstockholm.