Kista | Konung Flytt

Flyttfirma i Kista

Drömmer du om en bekvämare flytt som inte gör allt för stor inverkan i din vardag? Anlita oss på Konungflytt så tar våra kunniga och servicefokuserade medarbetare dig vidare både snabbt och smidigt. Vi har erfarenhet från likväl hem- som kontorsflytt och kunskap att hjälpa också dig som planerar inför en utlandsflytt. Du väljer själv hur omfattande våra flytthjälp ska vara och vi svarar med engagemang och kapaciteten som matchar.

Att flytta kan vara omvälvande, men vi ser till så att övergången blir betydligt mycket lättare.

Flyttfirma Stockholm

Flexibel flytthjälp på dina villkor

Eftersom vi är måna om att ge alla kunder precis den hjälp de behöver möter vi oavkortat samtliga med formbara flyttjänster och flyttlösningar enligt personliga önskemål.

Vi kan vara behjälpliga vid specifika delar av din flytt, eller så ger du oss fullt ansvar och låter oss rå om allt från packning till transport och montering. Oavsett dyker vi upp likt förväntat och ger dig kvalitativ flytthjälp enligt önskemål.

Fördelarna med att välja en komplett flyttfirma är många. När du anlitar oss får du tillgång till alla tjänster du söker på ett och samma ställe och möjlighet att forma din flytt precis så som du vill ha den. Förutom själva flytten och transporten kan vi hjälpa dig med din städning och förse dig med förvaringsplats i torrt och säkert magasin. Planerar du för en utlandsflytt hjälper vi dig med samtliga dokument som behövs inför resan och ser till så att ditt flyttlass kommer fram tryggt och säkert helt enligt överenskommen tid.

Komplett flyttfirma i Kista

Konungflytt är en modern flyttfirma i Kista med allomfattande flyttjänster för både privat- och företagsflytt. Hela vår verksamhet bygger på trygghet och service, för vi förstår att det enbart är tillsammans med dig som kund vi kan växa. Vi behandlar dina ägodelar med omsorg och försiktighet samt förstår sakers affektionsvärde och att minnen är oersättliga. Skulle sedan olyckan ändå vara framme är vi fullt ansvarsförsäkrade så att du blir ersatt för skadan vi åsamkat. För mer ömtålig eller dyrbar last erbjuder vi fri rörbesiktning för att mer ingående kunna planera för flyttdagen och dess moment.

Allt för din flytt under ett och samma tak

Önskar du dig en flytt utan kostsamma olyckor eller tidskrävande strul? Anlita oss på Konungflytt så kan du känna dig trygg med att hela flytten löper smidigt och säkert. Låt oss höra mer om dina behov så återkommer vi snabbast möjligast med offert och en lösning som passar.

Vi rekommenderar också vår tjänst “Flyttfirma Stockholm” för alla som bor i Storstockholm.