Kungsholmen | Konung Flytt

Flyttfirma på Kungsholmen

En flytt kan ofta kännas omvälvande med alla moment som ska hanteras och de känslor som kan uppkomma i samband med flyttningen. Oavsett hur din flytt ser ut, vart du ska eller vad du behöver ta med dig kan vi på Konungflytt följa med för att underlätta. När du anlitar oss är du garanterad engagerad hjälp från ett härligt team av seriösa och pålitliga medarbetare. Med stor kapacitet och kunskap har vi allt som krävs för samtliga flyttyper och erbjuder allt du behöver genom både punktinsatser och helhetsansvar.

Vad behöver du för att göra din flytt enklare? Ge dig själv en paus i din vardag och låt oss ta över ansvaret för det väntande flyttarbetet.

Flyttfirma Stockholm

Formbar flytthjälp för alla

Oavsett om du söker vår flytthjälp privat, för din kontorsflytt eller flytt till ett annat land så kan du förvänta dig professionell hjälp och formbara flyttjänster. Vi möter samtliga uppdrag med unika lösningar utifrån kundens personliga önskemål och anpassar både kapacitet och metoder efter rådande förutsättningar. Förutom flyttning och transport finner du även packhjälp, städning och magasinering bland våra uppskattade tjänster.

Berätta vad du behöver så återkommer vi med offert på arbetet. För större uppdrag eller flyttlass av mer komplex karaktär erbjuder vi alltid en kostnadsfri besiktning i förväg för att dels underlätta för projekteringen men också för att kunna ge dig ett mer exakt prisförslag.

Flyttfirma för dig på Kungsholmen

Konungflytt är en ständigt växande flyttfirma med mål om att bli det självklara valet för alla som söker pålitlig och effektiv flytthjälp. Alla som arbetar hos oss har rätt kunnighet för det arbete de utför och arbetar oavkortat med kvalitet och noggrannhet i fokus. Tack vare erfarenhet och ansvarsförsäkringar kan du känna dig trygg hela vägen och vi lämnar aldrig ett uppdrag innan vi försäkrat oss om att allt varit till belåtenhet. För värdefulla eller ömtåliga laster hjälper vi dig givetvis även med att teckna ytterligare försäkringar enligt försäkringsbolagens krav så att du är fullt skyddad mot olyckor längs vägen.

Kvalitativ flytthjälp när du behöver den

Behöver du hjälp med transporten av ditt bohag eller har du förhoppningar på att kunna undvika allt flyttarbete helt? Oavsett vad du söker och önskad omfattning så kommer vi på Konungflytt kunna möta din förfrågan. Vi hjälper dagligen privatpersoner och företag med att ta sig vidare och står här redo även för dig på Kungsholmen.

Ge dig själv lite andrum och låt oss på Konungflytt dra det tyngsta lasset.

Vi rekommenderar också vår tjänst “Flyttfirma Stockholm” för alla som bor i Storstockholm.