Norrtälje | Konung Flytt

Flyttfirma i Norrtälje

Konungflytt är en flexibel och nytänkande flyttfirma som erbjuder professionell flytthjälp åt både privatpersoner och företag i Norrtälje. Med kunden i fokus formar vi unika flyttlösningar som möter upp var och ens behov och ser till så att alla får precis den hjälp de söker för en så bekväm och säker flytt som möjligt.

Behöver du hjälp till en privatflytt, assistans till din kontorsflytt eller ska du flytta utomlands och söker kompetent stöd som gör övergången smidigare? Med breda flyttjänster för allt som kan behövas inför, under och efter en flytt är vi rätt flyttfirma för uppdraget.

Flyttfirma Stockholm

Flyttjänster för alla tillfällen

Konungflytt är en komplett flyttfirma med helhetslösning för både privatpersoner och företag. Vi vet av erfarenhet att ingen flytt någonsin är den andre lik och möter därför samtliga kunder på deras villkor med anpassade lösningar formade helt efter deras behov.

När du anlitar oss för din kommande flytt styr du själv hur mycket du vill att vi ska göra. Vi kan finnas behjälpliga för enbart transporten, men också ta ansvar för samtliga moment så att du i din tur kan lägga din tid och energi på annat. Vi kan hjälpa dig packa, ta över ansvaret för din flyttstädning och ordna med kvalitativ magasinering för möbler och saker du inte vill eller kan ta med dig. Vi kan också förse dig med hjälp och goda råd då du planerar för en utlandsflytt.

Professionell flyttfirma i Norrtälje

Vår vision är att bli det självklara valet av flyttfirma för alla som söker professionell och effektiv flytthjälp. Vi har erfarenhet från mängder av varierande bohagsflyttar och vet hur vi hjälper dig och ditt företag vidare utan kostsamma avbrott i er produktion. Vår erfarenhet och goda rykte borgar för en smidig flytt, men vi har givetvis också ansvarsförsäkring om något mot förmodan skulle hända så att du kan känna dig trygg från dörr till dörr.

Flytthjälp för privatpersoner och företag

En flytt är sällan helt okomplicerad, men vi på Konungflytt kan göra den betydligt mycket enklare. Med bred kapacitet och den rätta kunskapen tar vi dig effektivt och säkert till din nya adress och ser till så att du snabbt kan göra dig hemmastadd. Oberoendes av vem du är, vart du är påväg eller hur komplext ditt flyttuppdrag är kommer du bemötas med samma engagemang och professionalism längs hela vägen.

Vad behöver du för att underlätta din kommande flytt? Beskriv dina behov så återkommer vi snart med offert och en matchande lösning.

Vi rekommenderar också vår tjänst “Flyttfirma Stockholm” för alla som bor i Storstockholm.