Saltsjö-boo | Konung Flytt

Flyttfirma i Saltsjö-boo

För att vi är måna om våra kunders trygghet och att kunna möta att alla på deras egna villkor erbjuder vi allt ifrån punktinsatser till allomfattande flyttupplägg. Du väljer själv hur mycket och vilka moment du vill ha hjälp med. Antingen så låter du oss rå om hela projektet med packning, bärhjälp, transport och montering, eller så utför du delar av arbetet själv. Oavsett kan du förvänta dig att vi dyker upp enligt avtal med samma engagemang och yrkesstolthet för att ge dig kvalitativ flytthjälp enligt önskan.

När du anlitar en komplett flyttfirma finns all flytthjälp att tillgå från ett och samma ställe så att du kan forma din flytt just som du vill ha den. Förutom flytt och transport erbjuder vi oss även att ta över ansvaret för din städning och kan lösa med magasinering vid behov i godkända och torra lokaler. Vi har också kunskap att följa med dig på din utlandsflytt och se till så att du har alt du behöver både innan och under.

Flyttfirma Stockholm

Komplett flyttfirma för en enklare flytt

När du anlitar oss på Konungflytt kommer du få kvalitativ hjälp från ett kunnigt och målmedvetet team som bryr sig. Vi bemöter samtliga med samma engagemang och omsorg för att varje kund räknas liksom vi förstår att det enbart är med våra kunder vi kan växa. Vi behandlar din ägodelar med respekt och förståelse för dess affektionsvärde. Skulle olyckan sedan ändå vara framme är vi fullt försäkrade för att ersätta den skada vi åsamkat.

Allt för din flytt i Saltsjö-boo på ett och samma ställe

Önskar du dig en flytt fri från krångel och kostsamma olyckor? Anlita oss så kan du känna dig trygg med att din flytt löper på både snabbt och smidigt. Oavsett vem du är, vart du ska eller hur ditt flyttlass ser ut har vi kapacitet och kunskap att ta dig vidare. Berätta utförligt vad du behöver så återkommer vi med offert och lämplig lösning.

En flytt kan kännas omvälvande, men med vår hjälp blir det betydligt mycket lättare.

Vi rekommenderar också vår tjänst “Flyttfirma Stockholm” för alla som bor i Storstockholm.