Södertälje | Konung Flytt

Flyttfirma i Södertälje

Konungflytt är en flexibel och modern flyttfirma som erbjuder komplett flytthjälp åt samtliga privatpersoner och företag i Södertälje. Med mål att bli det självklara valet av flyttfirma arbete vi effektivt och professionellt med lösningar baserade på kundens egna önskemål.

Vill du ha en bekväm flytt utan att det påverkar allt för mycket i vardagen? Hör av dig till oss så ser vi till så att du kommer till din nya adress  både tryggt och smidigt.

Flyttfirma Stockholm

Formbara flyttjänster för dina behov

Vi på Konungflytt erbjuder komplett flytthjälp åt både privatpersoner och företag. Vi kan finnas behjälpliga för själva transporten men även arbeta fram helhetslösningar helt efter våra kunders behov. Vi förstår att ingen flytt är den andra lik och håller oss därför flexibla och lyhörda samtligas önskemål.

Mer än bara transport

För dig som vill släppa större delen av flytten kan vi erbjuda våra tjänster från början till slut. Vi kan hjälpa dig med packningen så att den blir praktiskt och säkert gjord, ta över ansvaret för flyttstädningen och ordna med förvaring åt de saker eller möbler du inte vill ta med dig. Du bestämmer hur mycket du vill göra själv – resten sköter vi.

Trygg och professionell flyttfirma i Södertälje

Med lösningsorienterad och servicefokuserad personal står vi ut ur mängden av flyttfirmor och arbetar hårt för att fortsätta växa som det självklara valet av flyttfirma. Vi hanterar alla typer av  bohagsflyttar effektivt och vet hur vi genomför en företagsflytt med minimal inverkan på det ordinarie arbetet eller risk för kostsamma avbrott. Vi har täckande ansvarsförsäkring om olyckan mot förmodan skulle vara framme liksom alla tillstånd som krävs för att du ska kunna känna dig trygg hela väg från dörr till dörr. Innan vi bokar något får du ta del av offer inkluderandes samtliga priser och allt det vi kommit överens om. För mer komplexa flyttar kommer vi också gärna och gör en besiktning av ditt flyttlass för att kunna lägga upp en mer detaljerad plan för själva flyttdagen.

Behöver du flytthjälp som underlättar?

Ska ditt företag byta lokaler eller är du påväg att bosätta dig på ny adress? Oavsett vem du är, vart du ska eller dess orsak kan du räkna med engagemang och professionalism i samtliga led. Hör av dig och åt oss höra mer om din kommande flytt så tar vi fram en flyttlösning som matchar.

Ring så ger vi dig den behagliga flytt du hittills bara drömt om.

Vi rekommenderar också vår tjänst “Flyttfirma Stockholm” för alla som bor i Storstockholm.