Sollentuna | Konung Flytt

Flyttfirma i Sollentuna

En flytt är ett omvälvande projekt som ingen ska behöva ta sig an ensam.

Vi på Konungflytt erbjuder alla våra kunder prisvärda och flexibla helhetslösningar där de får precis den hjälp de behöver för en smidigare flytt. Oavsett vart du ska fixar våra kunniga medarbetare allt du kan behöva hjälp med och ser till så att du kan lägga din tid och energi på annat. Vi finns här redo att hjälpa dig i Sollentuna med såväl hem- och kontorsflyttar som flyttningar utomlands, magasinering och städning.

Flyttfirma Stockholm

Tjänster som täcker upp för allas flyttbehov

Som komplett flyttfirma har vi kapacitet att rå om samtliga moment kring din flytt och du väljer själv din roll genom projektet. Vi kan vara behjälpliga vid specifika delar av flytten eller ta över det fulla ansvaret från projektering till utförande. Oavsett vad du föredrar möter våra kunniga medarbetare din förfrågan med samma engagemang och professionalism för att ge dig vad du behöver. Efter att ha medverkat vid mängder av varierande flyttuppdrag vet vi hur en privatflytt genomförs effektivt utan kvalitetsbortfall samt hur vi hjälper ett företag utan kostsam påverkan på dess produktion.

Som komplement till själva flytthjälpen erbjuder vi även magasinering i torra och säkra lokaler om du har saker du inte vill eller kan ta med dig. Vi kan också ordna med den krävande slutstädningen så att du kan rikta allt ditt fokus framåt liksom följa dig med på resan då du planerar en utlandsflytt.

Modern flyttfirma med kunden i fokus

Vårt mål är att fortsätta växa och vi vet att det bara är möjligt tillsammans med nöjda kunder. Därför är vi också måna om att möta samtliga på deras egna villkor och forma tjänster utifrån deras unika flyttsituation. Vi värdesätter din tillit och vill att du ska känna dig trygg med oss genom hela processen varpå vi behandlar hela ditt bohag med stor respekt och omsorg. Vår erfarenhet betryggar samtidigt som vi också är försäkrade om något mot förmodan skulle hända och för dyrbar last hjälper vi dig med tilläggsförsäkringar.

Inget är omöjligt att flytta och vi på Konungflytt vet hur det ska göras på ett så effektivt och säkert sätt som möjligt.

Flytthjälp för dig i Sollentuna

Ska du byta bostad eller behöver ditt företag hjälp till en kommande kontorsflytt? Låt oss på Konungflytt hjälpa dig på vägen och ge dig den hjälp du behöver för att snabbt komma på plats utan onödigt krångel eller kostsamma avbrott. Berätta mer om dina behov så återkommer vi med en offert lämplig lösning.

Vi rekommenderar också vår tjänst “Flyttfirma Stockholm” för alla som bor i Storstockholm.