Solna | Konung Flytt

Flyttfirma Solna

En flytt kan vara omvälvande, men med vår hjälp blir processen betydligt mycket enklare. Vi har rätt kapacitet och erfarenhet för att göra den både effektivare och smidigare samt kunskap och försäkringar som betryggar.

Bor du i Solna och söker efter professionell flytthjälp till din kommande flytt? Med erfarenhet från både privatflytt och kontorsflytt hjälper vi både privatpersoner och företag, oavsett storlek av bransch. Låt oss höra mer om din flytt och dina behov så tar vi fram en flyttlösning som passar.

Flytt Stockholm

Formbara flyttjänster utifrån dina behov

Vi kan hjälpa dig packa och förse dig med rätt emballage, bistå med säker och effektiv transport, flyttstäda, magasinera och leverera dig rätt hjälp för din utlandsflytt.

Målet är att leverera högklassiga flyttjänster åt alla i Solna, oavsett behov. För att kunna möta våra kunder på deras villkor formar vi alltid uppläggen unikt utifrån deras personliga förutsättningar och önskemål. Du väljer själv om du vill att vi ska ta över allt ansvar eller enbart assistera vid själva transporten. Oavsett möter vi din förfrågan med samma engagemang och ser till så att du tar dig vidare tryggt och smidig.

Din trygga flyttfirma i Solna

Ingen ska behöva flytta ensam, men för kvalificerad hjälp gäller det att välja flytthjälp med omsorg. När du anlitar oss på Konungflytt får du hjälp utav ett engagerat team som oavkortat jobbar för kundens bästa. Vi vill att du ska känna dig fullt trygg med oss och den hjälp vi ger dig oavsett om det gäller en mindre privatflytt eller en mer komplex företagsflytt. Förutom vår erfarenhet som borgar för en smidig flyttprocess har vi givetvis också alla tillstånd och försäkringar som krävs av oss som professionell flyttfirma.

Inför en utlandsflytt eller flytt av mer dyrbar eller svårhanterlig egendom erbjuder vi fri besiktning av flyttlasset så att vi kommer bättre förberedda till flyttdagen. Med tillräcklig information kan vi sedan också ge dig offert på arbetet inklusive alla utgifter så att du vet vad allt kommer att kosta.

Vi ger dig en smidigare flytt

Drömmer du om den perfekt flytten utan problem och krångel? Hör av dig till oss och låt oss höra mer om vad just du behöver för att göra drömmen verklig. Vi är flexibla och tillgängliga för att kunna hjälpa alla som söker flytthjälp samt kunniga att ta oss an samtliga flyttuppdrag.

En flytt är sällan helt okomplicerad, men med vår hjälp blir det betydligt mycket enklare.

Vi rekommenderar också vår tjänst “Flyttfirma Stockholm” för alla som bor i Storstockholm.