Spånga | Konung Flytt

Flyttfirma i Spånga

En flytt kan lätt bli övermäktig och hur mycket tid man än lägger på planering och samordning är det ändå inte säkert att den blir som man tänkt. Många har också svårt att hitta tiden som behövs för att genomföra projektet ordentligt vilket i slutändan kan resultera i onödiga problem och kostsamt strul.

Ge dig själv en paus från alla måsten och låt oss på Konungflytt ta över ansvaret för din kommande flytt. Vi har kapacitet och kunskap att ta oss an allt från enbart transportdelen till att ansvara för samtliga moment, givetvis helt utifrån dina personliga önskemål.

Flyttfirma Stockholm

Formbara flyttjänster för privatpersoner och företag

På konungflytt arbetar ett engagerat team med erfarenhet från både hem- och kontorsflyttar. Vi håller oss alltid flexibla och lyhörda för att kunna möta samtliga kunder på deras villkor och formar varje flyttjänst unikt efter förutsättningar och önskemål. Vi vet hur vi behandlar en bohagsflytt på ett effektivt och säkert sätt men också hur vi tar dig och ditt företag till era nya kontor utan större påverkan på er verksamhet. Är du på väg att flytta utomlands? Ta med oss tidigt i processen så ser vi till så att din flytt blir så säker och smidig som möjligt.

Som komplett flyttfirma kan vi erbjuda dig mer än bara hjälp med själva flytten och transporten. Vi kan hjälpa dig packa, erbjuder städhjälp samt ordnar med säker och lämplig magasinering åt möbler och saker du inte behöver för stunden.

Professionell flyttfirma i Spånga

Genom ett brett tjänsteutbud vill vi hjälpa så många som möjligt och fortsätta växa som professionell flyttfirma i Spånga. Samtliga medarbetare har djup kunskap kring de arbetsuppgifter de utför och vi väljer alltid metoder, redskap och fordon med omsorg. Målet är att samtliga kunder ska känna sig fullt trygga under hela flyttprocessen och nöjda med varje liten del av det arbetet vi levererar. Givetvis är vi försäkrade om något skulle hända och hjälper dig även med att teckna tilläggsförsäkring för extra känslig eller dyrbar flyttlast.

Flytthjälp som betryggar

Drömmer du om en smidig och snabb flytt som inte gör allt för stor inverkan i din vardag? Hör då av dig till oss på Konungflytt. Genom helhetsansvar eller punktinsatser ger vi dig den avlastning du söker och ser till så att du får en flytt att minnas. Berätta så mycket som möjligt kring behov och bohag så återkommer vi med offert och lämplig lösning.

Vi rekommenderar också vår tjänst “Flyttfirma Stockholm” för alla som bor i Storstockholm.