Stockholm | Konung Flytt

Professionell hjälp med flytt i Stockholm

Konungflytt är en flexibel firma som kan hjälpa dig med en trygg och säker flytt i Stockholm. Vi har ett stort utbud av professionella flyttjänster för såväl hem- som kontorsflytt. Dessutom kan vi erbjuda dig vår specialtjänst, utlandsflytt. Konungflytt anpassar flyttlösningar enligt kunders personliga behov. Önskar du lämna över alla bekymmer på oss eller vill du hantera några delar av arbetet själv och behöver bara vårt stöd? Oavsett vilket av de ovannämnda alternativen som passar dig, hjälper vi alltid med samma engagemang och gör vårt bästa för att du ska få en trevlig kundupplevelse.  

Våra tjänster innebär inte bara hjälp med flytt utan kvalitetsemballage, uppackning, montering, magasinering samt flyttstädning. Vad gäller kvalitetsemballage, uppackning och montering, vet våra professionella medarbetare hur man ska packa på ett säkert och effektivt sätt. Vi vill gärna befria dig från detta rutinarbete och det är vi rätt så duktiga på! Bestämmer du däremot att packa själv, kan vi vid behov lämna råd och tips till dig. Angående magasinering, ifall du har saker som du ännu inte villa hämta till ditt nya boende kan vi ge erbjuda vår förvaringstjänst, så länge som du behöver det. I fråga om flyttstädning, är det den mest obehagliga och energikrävande uppgiften av allt som ska göras vid flytt i Stockholm.  Överför det här ansvaret på oss så ser vi till att din tidigare bostad städas ordentligt. Istället kan du förslagsvis fokusera på din nya bostad och spendera tid på att inreda. 

Flytt Stockholm

Tänk på flytt! Vad innebär det?

Vilka associationer kommer upp när du nu tänker på det? För många människor som bor i Stockholm innebär flytt en hel del stress och många timmar av arbete, som man allt som oftast behöver göra efter sitt vanliga jobb. Vi på Konungflytt arbetar för att din flytt ska genomföras enkelt och smidigt, utan problem helt enkelt. Med oss kan ditt nästa steg i livet börja med ett fint minne av en snabb och trygg flytt. 

Kontakta oss redan idag så kan vi visa att det är inte alls är omöjligt att ordna en stressfri flytt. 

Det är dags att välja en rätt flyttfirma och du eller ditt kontor är på väg till en ny adress?  Hör gärna av dig till oss och berätta mer om din planerade flytt: hur skulle vi kunna stå till tjänst och vad behöver du hjälp med för att förvandla en stressig situation till trevlig upplevelse. Kontakta oss på Konungflytt vid flytt i Stockholm för en garanterad professionell hjälp.