Tyresö | Konung Flytt

Flyttfirma på Tyresö

Planerar du inför en flytt och söker efter en professionell och trygg flyttfirma i Tyresö?

Hos oss på Konungflytt finner du allt du kan tänkas behöva för flytten under ett och samma tak. Oavsett om du behöver hjälp till en privatflytt eller för ditt företag har vi kapacitet att göra flytten effektivare, kunskap som underlättar liksom erfarenhet som borgar för dess säkerhet.

Packhjälp, transport, flyttstädning, magasinering och anpassad hjälp för din utlandsflytt. Låt oss veta vad du behöver för att göra din flytt smidigare så gör vi vårt yttersta för att möta behoven.

Flyttfirma Stockholm

Flexibel flytthjälp för privatpersoner och företag

När du anlitar Konungflytt får du formbar och flexibel flytthjälp som svar. Med stor förståelse för allas varierande behov formar vi samtliga lösningar utifrån rådande förutsättningar och kundernas egna önskemål. Du bestämmer själv om du vill överlåta allt ansvar för processen till våra professionella medarbetare eller om du bara vill att vi dyker upp för transport.

Förutom flytt och transport kan vi som allomfattande flyttfirma även erbjuda dig hjälp med din packning, ta över städningen och lösa med kvalitativ magasinering då det behövs. Vi har också kunskapen som krävs för att hjälpa till vid en planerad utlandsflytt. Till oss kan du vända dig oavsett om du söker hjälp till en mindre bohagsflytt eller om du söker stöd för att ta hela ditt företag vidare.

Modern flyttfirma i Tyresö

Hos oss får du hjälp av ett engagerat och kunnigt team med serviceinriktade och pålitliga medarbetar som värdesätter varje kunds trygghet. Alla är erfarna och rätt utbildade för arbetet de utför och besitter stor förståelse för ditt gods betydelse och affektionsvärde. Givetvis är vi fullt försäkrade om olyckan mot förmodan skulle vara framme och för dig med ett mer värdefullt eller ömtåligt flyttlass kan vi teckna tilläggsförsäkringar för ytterligare garanti. Vi kan även komma och förbesiktiga bohaget innan flyttdagen för att tillsammans planera för flyttens olika moment och lämna en mer exakt offert på arbetet.

Vårt mål är att fortsätta växa till det självklara valet av flyttfirma i Tyresö och vi vet att det enbart är tillsammans med dig som kund det kan bli möjligt.

För en smidigare flytt

Drömmer du om en smidig och effektiv flytt som inte gör allt för stor inverkan i din vardag? Kontakta oss så ser vi till att ta fram en flyttlösning som passar. Genom helhetsansvar eller punktinsatser ser vi till så att du får precis den hjälp du söker och en flytt värd att minnas. Dela med dig av dina önskemål så återkommer vi med offert och lösning.

Ingen ska behöva flytta ensam. Med oss på Konungflytt är du alltid i trygga händer.

Vi rekommenderar också vår tjänst “Flyttfirma Stockholm” för alla som bor i Storstockholm.