Upplands Väsby | Konung Flytt

Flyttfirma i Upplands Väsby

Konungflytt är en flexibel och modern flyttfirma i Upplands Väsby som hjälper samtliga kunder på deras unika villkor. Utifrån dina behov och förutsättningar erbjuder vi allt ifrån punktinsatser till flexibla helhetslösningar. Oavsett vart du ska och vad som ska flyttas står vi redo att hjälpa dig med såväl privat- och kontorsflytt som utlandsflytt.

Kontakta oss så tar vi dig och ditt flyttals snabbt och säkert till din nya adress.

Flyttfirma Stockholm

Flyttjänster för privatpersoner och företag

Med erfarenhet från både hem- och kontorsflyttar är vi väl förberedda för uppdraget. Vi vet hur ett bohag snabbt och säkert förflyttas till nytt hem och hur en företagsflytt genomförs utan större inverkan på ordinarie arbete. Med förståelse för alla kunders varierande behov formar vi lösningar unikt för var och en och ser till så att alla kan få njuta av en behagligare flytt.

Mer än flytt och transport

Som komplett flyttföretag kan vi hjälpa dig med så mycket mer än själva flyttningen. Vi hjälper dig mer än gärna från start med projektering och planering inför flyttdagen och tar över din flyttstädningen om du önskar så att du istället kan fokusera på att komma tillrätta. Har du saker du inte vill eller kan ta med dig kan vi lösa med magasinering enligt önskemål för att sedan leverera dina ägodelar åter till dig då du behöver dem.

Konungflytt – Din pålitliga flyttfirma

Vårt mål är att bli det självklara valet av flytthjälp i Upplands Väsby och arbetar hårt för att bibehålla vårt goda rykte och fortsätta växa. Vi vet att vi aldrig är bättre än vårt senaste arbete och värdesätta samtliga kunder lika oavsett uppdragets storlek och omfattning. Vi har erfarenhet och kunskap som borgar för en smidig flytt. Givetvis har vi även de tillstånd och försäkringar som krävs för en professionell flyttverksamhet och möjlighet till att teckna extra försäkringar i fall där lasten är mer känslig eller dyrbar.

Din trygghet och tillfredsställelse är kvittot på ett väl genomfört arbete och vi anser oss aldrig färdiga förens vi försäkrat oss om att allt är till belåtenhet.

Komplett flytthjälp i Upplands Väsby

Hos konungflytt finner du allt du behöver för din flytt på ett och samma ställe. Vi ger dig flytthjälp av hög kvalitet, städning med garanti och tilläggstjänsterna du behöver både innan, under och efter att du flyttat. När du väljer oss kan du känna dig trygg med att flytten löper smidigt utan tråkiga olyckor, krångel eller förseningar.

Vi rekommenderar också vår tjänst “Flyttfirma Stockholm” för alla som bor i Storstockholm.