Vallentuna | Konung Flytt

Flyttfirma i Vallentuna

En flytt kan kännas omvälvande och problematisk på många olika sätt. För somliga känns det tungt att lämna gamla minnen bakom sig, medan andra har svårt att göra plats i vardagen och hitta tid för själva flyttarbetet. Oavsett vart du ska, vad som ska flyttas eller vad du behöver hjälp med så har Konungflytt hjälpen du söker. Med rätt kapacitet och kunskap är vi lämpade för alla typer av flyttuppdrag och ser till så att du eller ditt företag kommer fram både tryggt och smidigt till er nya lokalitet.

Vad skulle du behöva för att göra din flytt enklare? Ge dig själv lite andrum i vardagen och kontakta oss så tar vi på oss ansvaret.

Flytt Stockholm

Flytthjälp för alla i Vallentuna

Oavsett om du kommer till oss i form av privatperson eller som företags kan du förvänta dig rätt sorts hjälp för just din flytt. Med erfarenhet från både privat- och kontorsflytt möter vi dina förväntningar med matchande lösningar som inte bara gör övergången smidigare utan också betydligt tryggare. Förutom själv flytten och transporten kan vi även erbjuda packhjälp, städning och magasinering om det behövs. Ska du flytta utomlands hjälper vi dig med alla nödvändiga förberedelser och ser till så att du kommer tillrätta.

För kontorsflytt eller andra större uppdrag erbjuder vi ett kostnadsfritt hembesök för besiktning av ditt flyttlass. Med komplett information och större insyn kan vi lättare planera för varje detalj kring själva flytten samt återge en mer exakt offert på förväntat arbete.

Professionell flyttfirma för privatpersoner och företag

Konungflytt är en professionell flyttfirma i ständig utveckling som levererar formbara flyttjänster åt både privatpersoner och företag i och runtom Vallentuna. Alla våra anställda har adekvat kunskap för det arbete de utför och arbetar oavkortat med precision och engagemang för samtliga kunders uppskattning. Vår erfarenhet och kunskap betryggar, men för att du ska känna dig fullt säker med vår hjälp är vi även fullt försäkrade under arbetet. För mer dyrbar eller känslig last hjälper vi dig också att teckna de tilläggsförsäkringar som krävs av ditt försäkringsbolag.

Boka tid för en minnesvärd flytt

Drömmer du om en prisvärd flytt, fri från krångel och förseningar? Hör av dig till oss på Konungflytt så gör vi din önskan verklig. Helhetsansvar eller bitvis assistans bestämmer du. Oavsett dyker vi upp när du behöver oss med samma engagemang och effektivitet som du förväntat dig.

Gör dig själv en tjänst och låt oss dra det tyngsta lasset,.

Vi rekommenderar också vår tjänst “Flyttfirma Stockholm” för alla som bor i Storstockholm.