Vasastan | Konung Flytt

Flyttfirma i Vasastan

En flytt är ett stort projekt och det är många moment som ska klaffa för att allt ska kunna genomföras smidigast möjligt. Vi på Konungflytt har kapacitet och kunskap att hjälpa dig i Vasastan vid både privat- och företagsflytt såväl inrikes som utrikes. Med erfarenhet från våra tidigare flyttuppdrag vet vi vad som krävs för en effektiv och trygg övergång och vi delar gärna med oss av vår kännedom.

En flytt är sällan helt oproblematisk, men med vår hjälp kommer den att bli betydligt mycket lättare.

Flyttfirma Stockholm

Flexibel flytthjälp på kundens villkor

Med breda flyttjänster har vi allt som behövs för att möta dina behov oavsett om det gäller en mindre privatflytt eller en större företagsflytt. Vi kan hjälpa dig packa och transportera ditt flyttlass dit du ska för att där sedan se till så att du kommer tillrätta. Vi kan även ta över ansvaret för den ansträngande flyttstädningen och har du saker du inte kan ta med dig löser vi magasinering i trygga och säkra lokaler. Alla flyttupplägg anpassas och formas i enlighet med aktuellt uppdrag och du väljer själv hur omfattade hjälp du vill ha.

För flyttuppdrag som kräver det lilla extra

Somliga flyttar kräver mer än andra, som exempelvis en utlandsflytt eller en större kontorsflytt där lasten består av mer känslig och avancerad utrustning. Vi förstår vikten av att en kontorsflytt sköts snyggt och effektivt för att undvika större avbrott i företagets produktion. Vi vet även vad som krävs av dig som ska utomlands och kan hjälpa dig med allt ifrån vilka dokument och blanketter du behöver till att boka flygfrakt för ditt flyttlass.

Trygg och smidig flytt i Vasastan

När du anlitar oss på Konungflytt kan du förvänta dig kvalitativ och flexibel flytthjälp som svar från yrkeskunnig personal som bryr sig. Vi är måna om att upprätthålla vårt goda rykte och fortsätta växa som flyttfirma i Vasastan varpå vi arbetar hårt för att motsvara alla kunders förväntningar. Givetvis har vi nöjd-kund-garanti på samtliga av våra tjänster och är fullt ansvarsförsäkrade. Skulle en olycka ske eller något försvinna till följd av vårt arbete tar vi fullt ansvar för händelsen och ersätter dig för den eventuella skadan.

Oavsett vart du ska är Konungflytt en trygg hjälp på resan.

Boka flytthjälp

Står du inför en flytt och skulle vilja ha hjälp från en kunnig och omtänksam flyttfirma i Vasastan? Beskriv detaljerat ditt behov så återkommer vi med en matchande lösning och offert på arbetet. Tveka heller inte på att kontakta oss vid frågor eller funderingar. Vi finns här för råd och stöd både inför och under din flytt.

Vi rekommenderar också vår tjänst “Flyttfirma Stockholm” för alla som bor i Storstockholm.