Flytthjälp | Konung Flytt

Flytthjälp i Stockholm & omnejd

En flytt är sällan helt oproblematisk och hur mycket man än förbereder sig är det ändå inte säkert att det blir just så som man tänkt sig. Med alla insatser som ska klaffa är det lätt att stöta på strul längs med vägen, men med vår professionella flytthjälp blir övergången betydligt mycket lättare.

Konungflytt är en nytänkande och flexibel flyttfirma i Stockholm med professionella flyttjänster för såväl hem- och kontorsflytt liksom utlandsflytt. Med formbara flyttlösningar anpassar vi hjälpen efter samtliga kunders personliga behov. Du väljer själv om du vill att vi ska ta på oss allt ansar från projektering till utförande eller om du hellre hanterar specifika delar av arbetet själv. Oavsett dyker vi upp med samma engagemang och service för att leverera dig den professionella flytthjälp du söker.

Kontakta oss på Konungflytt för en garanterat smidigare och säkrare flytt.

Flyttfirma Stockholm

Professionell flytthjälp på dina villkor

Som komplett flyttfirma har vi kapacitet och kunskap att leverera dig allt du behöver både inför, under och efter din flytt. Vi står redo för att ta över de delar av flytten du helst vill undvika, men arbetar även fram helhetslösningar helt efter dina behov för en flytt utan större inverkan på din vardag. Vi vet att ingen flytt är den andra lik och vårt mål är att möta samtliga kunder på deras villkor för att oavkortat leverera högklassig flytthjälp som underlättar.

För mer än bara transport

Vi vet hur vi tar dig och ditt bohag smidigt och tryggt till ditt nya boende, men för total lättnad har vi även tjänster att hjälpa dig från början till slut. Vi kan hjälpa dig packa på ett praktiskt och säkert sätt, ta över ansvaret för den påfrestande flyttstädningen och ordna med förvaring i trygga och anpassade magasin. Ska du flytta utomlands hjälper vi dig med all administration och kör ditt flyttlass till valfri internationell flygplats så att det finns på plats när du anländer.

Pålitlig flytthjälp i Stockholm

Vår vision är att fortsätta växa och bli det självklara valet av flyttfirma. När du anlitar oss på Konungflytt kan du förvänta dig kompetent hjälp från ett engagerat team som arbetar både effektivt och omsorgsfullt med service i fokus. Med erfarenhet och rutin kan vi garantera din säkerhet, men vi är också fullt ansvarsförsäkrade om olyckan mot förmodan skulle hålla sig framme. För dyrbart eller känsligt gods erbjuder vi en kostnadsfri besiktning och givetvis hjälper vi dig med de tilläggsförsäkringar som ditt försäkringsbolag kräver.

Flytthjälp när du behöver

Drömmer du om en snabb och säker flytt utan större inverkan på din vardag? Hör av dig till oss och beskriv dina behov så återkommer vi så snart vi kan med offert och lämplig lösning.

Unna dig själv en paus i flytten och låt oss på Konungflytt dra det tyngsta lasset.