Kontorsflytt | Konung Flytt

Kontorsflytt

Det krävs både planering och projektering för att skapa rätt förutsättningar för en lyckad kontorsflytt. Med större ytor, ömtålig utrustning och ett pressat tidsschema är kraven betydligt mycket större, men vi på Konungflytt har det som krävs för att möta upp behoven. Vi flyttar ditt företag på det sätt som är bäst för din verksamhet, utan inverkan på det ordinarie arbetet eller kostsamma avbrott i produktionen.

Det spelar ingen roll om ni är ett litet tvåmannaföretag som ska vidare eller en större verksamhet med dyrbar utrustning och stort personalantal. Med anpassningsbara helhetslösningar tar vi på oss ansvaret och ser till så att ni får en både smidig och säker övergång.

Säker kontorsflytt på dina villkor

En kontorsflytt ställer betydligt mycket högre krav på oss som flyttfirma, men vi har både kapacitet och erfarenhet att möta behoven. Genom helhetslösningar kan du tryggt överlåta samtliga moment av flytten till oss och rikta allt ditt fokus till din kärnverksamhet. Vi tar hand om planering och packning, flytt och transport, uppackning och montering samt erbjuder också vår hjälp till magasinering och flyttstädning. Givetvis anpassar vi vårt arbete efter ert företags tider för att inte påverka ert ordinarie arbetsschema mer än nödvändigt.

Innan vi bokar flyttdag kommer vi gärna för en besiktning av ert kontor för att se närmre på utrustning, möbler och material som ska flyttas. Med tillräcklig insyn kan vi sedan lägga upp en mer detaljerad strategi för själva flytten och lämna över en offert på arbetet.

Professionell kontorsflytt för dig som värdesätter kvalitet

På konungflytt arbetar servicefokuserad och kunnig personal med mål att ge samtliga företag allt de behöver för en smidigare flytt. Vi erbjuder samtliga kunder allt ifrån helhetslösningar till assistans med de moment de helst vill undvika och arbetar hårt för att möta samtliga på deras egna villkor. Givetvis har vi alla tillstånd som krävs för att driva en professionell flyttfirma liksom ansvarsförsäkring som täcker för allt arbete. Vi kan också hjälpa dig teckna tilläggsförsäkringar då det krävs för att skydda även mer dyrbar flyttlast.

Flytthjälp för samtliga företag

Har ni expanderat och vuxit ur era gamla lokaler eller planerar ni för framtiden och behöver större och fräschare kontor? Oavsett orsak till flytten kan vår kunniga och flexibla personal hjälpa dig med allt från ursprungstanke och projektering till själva utförandet. Vi lämnar aldrig ett uppdrag förens vi försäkrat oss om att allt varit till belåtenhet och att ni har vad som krävs för att återgå till ert arbete.

Vad behöver du för din kommande kontorsflytt?