om oss | Konung Flytt

Professionellt flyttföretag för dig som värdesätter kvalitet

Konungflytt är ett modernt och flexibelt företag som fixar allt som kan behöva lösas kring och under en flytt. Vår vision är att bli det självklara valet för samtliga som söker en trygg och kunnig flyttfirma och arbetar hårt för att ständigt utvecklas och bli ännu bättre. Med utpräglad servicekänsla och lösningsorienterad personal står vi ut från mängden av flyttfirmor och vi arbetar hårt för att låta vårt positiva rykte växa. Givetvis är vi fullt ansvarsförsäkrade under vårt arbete och har de tillstånd som krävs för att bedriva en professionell flyttfirma. Vi har även förståelse för sakers affektionsvärde och arbetar därför med respekt och stor omsorg så att du kan känna dig trygg i vetskap om att dina ägodelar är i goda händer.

Våra tjänster

Konungflytt erbjuder komplett flyttservice åt både privatpersoner och företag. Vi finns inte bara här behjälpliga för att ta ditt bohag eller din verksamhet från en plats till en annan utan arbetar även fram helhetslösningar anpassade helt efter dina eller ditt företags behov. Vi förstår olikheten kunder emellan och håller oss både flexibla och kunniga för att möta upp samtliga på deras villkor.

Mer än bara flytt och transport

  • Kvalitetsemballage, uppackning och montering – Vi vet hur man packar på ett både praktiskt och säkert sätt och tar gärna hand om själva packningen åt dig. Självklart finns vi också här för tips och goda råd om du beslutar dig för att hantera packningen på egen hand.
  • Magasinering – Har du möbler, saker eller kontorsmaterial du inte vill eller kan ta med dig så kan vi se till så att du får tillgång till lämplig förvaring för den tid du behöver.
  • Flyttstädning – Av allt som ska göras vid en flytt så är det oftast själva flyttstädningen som de flesta våndas inför. Lämna över ansvaret till oss så ser vi till så att ditt gamla hem blir ordentligt rengjort samtidigt som du lägger din tid på att komma tillrätta i ditt nya.
Flyttfirma Stockholm

Behöver du hjälp till din kommande flytt?

Är du påväg till ny adress eller ska ditt företag byta lokaler? Då har vi kapaciteten och kunskapen att hjälpa dig på vägen och ge dig en både trygg och smidig flytt. Hör av dig och låt oss höra mer om vad som väntar och vad du skulle behöva hjälp med för att göra processen smidigare. Vi har vana från bohagsflyttar stora som små och vet hur vi genomför en kontorsflytt utan att störa den schemalagda arbetstiden eller åsamka kostsamma avbrott i produktionen.

Hur ser din drömflytt ut? Ge oss svaret så ser vi till att göra den till verklighet.