Städning | Konung Flytt

Städning

I en stressad vardag med jobb, familj, vänner och fritidsintressen kan det vara svårt att få tiden att räcka till och i många fall blir det städningen som får lida.

Känner du igen dig? Då är det för dig som vi på Konungflytt omsorgsfullt format våra breda och kunniga städtjänster. Vi står redo att ta över ansvaret för din hemstädning, hålla rent på ditt kontor och hjälpa dig städa efter din renovering. Vi formar alltid hjälp och frekvens efter kundens behov och städar med samma engagemang och kvalitet oavsett uppdrag.

Ge dig själv lite lyx i din vardag. Hör av dig till oss så tar vi över ansvaret för din städning.

Städhjälp – För att det finns roligare saker än att städa

Vi vet att det finns roligare saker att ägna sin tid åt än städning och erbjuder därför professionella städtjänster åt alla våra kunder. Med formbara lösningar tar vi på oss uppgiften att hålla rent i hem och kontor helt enligt var kunds önskemål. Antingen dyker vi upp vid enstaka tillfällen då behovet är extra stort eller så kan vi ge dig hjälpen du behöver enligt mer regelbundna former.

För fortlöpande städhjälp kan du teckna abonnemang hos oss och därefter få besök kontinuerligt för rengöring efter dina behov. Vi arbetar noggrant och strukturerat efter kompletta städlistor men håller oss flexibla för att kunna anpassa våra städupplägg efter dina önskemål. Du bestämmer själv städfrekvens liksom omfattning och vi i vår tur svarar med kunnig och professionell städning så som du vill ha den.

Vi tar ansvar för din flyttstädning

En flytt innebär många tyngre och krävande moment, men av erfarenhet vet vi att det just är flyttstädningen som de flesta våndas som mest inför. Som allomfattande flyttfirma kan vi hjälpa dig med allt rörande din flytt och därav givetvis också ta över ansvaret för städningen. Genom att överlåta ansvaret till oss får du själv lite andrum i flytten och möjlighet att rikta allt ditt fokus på att komma iordning. Med engagemang och kunskap ser vi till så att hemmet eller kontoret du lämnar bakom dig är städat till perfektion och säkert uppskattas av kommande ägare.

När kraven är större eller tiden inte räcker till

Är ditt hem i behov av en storstädning, har du renoverat, eller är du påväg mot ny bostad och behöver hjälp med den återstående flyttstädningen? Konungflytt har kapacitet och kunskap att ta över ansvaret och se till så att ditt hem eller kontor blir skinande rent. Låt oss höra mer om dina behov så tar vi fram en lämplig lösning och offert på arbetet.