Utlandsflytt | Konung Flytt

Utlandsflytt

En utlandsflytt är omvälvande på många plan, men samtidigt också något av det mest spännande man kan göra. En nystart som bjuder på mängder av möjligheter, men det krävs en hel del förberedelser innan man är på väg.

Planerar du inför för en flytt till ett annat land och söker kunnig hjälp för att göra steget smidigare och lättare? Oberoende av vart du är påväg och varför kan Konungflytt bli ditt sällskap på vägen. Vi som arbetar här har alla erfarenhet och kunskap som borgar för en smidigare övergång och vi arbetar hårt för att möta varje kunds unika önskemål.

Tryggt, smidigt, professionellt och prisvärt. Vi kan ge dig precis vad du behöver för en lyckad utlandsflytt.

Flytt i Stockholm

För en lyckad utlandsflytt

Noggrann planering är A och O vid en utlandsflytt för att allt ska löpa smidigt och säkert utan risk för problem eller förseningar. Behöver du stöd kan vi hjälpa dig med all nödvändig dokumentation och administration för flygfrakten för att sedan transportera ditt flyttass till valfri internationell tullflygplats. Vi kan också ge dig tips och assistans till själva packningen för att minimera risken att något går sönder eller skadas på vägen. För saker du inte vill eller kan ta med dig har vi även magasinering att erbjuda så att dina ägodelar finns i tryggt förvar tills dess att du behöver dem igen.

Pålitlig hjälp för din utlandsflytt

Idag är det absolut inte ovanligt att man beslutar sig för att testa på hur det är att bo och leva i ett annat land vilket också ställer krav på oss som flyttfirma. I en värld som ständigt blir mer globaliserad måste vi vidga våra tjänster för att kunna vara behjälpliga alla och givetvis gör vi vad som krävs för att kunna följa med dig på det du planerar. Du bestämmer själv hur omfattande vår hjälp ska vara och vilka moment du vill hantera på egen hand. Utifrån rådande förutsättningar och önskemål lägger vi sedan upp en strategi för uppdraget. Det viktigaste är att du kan känna dig trygg och nöjd med oss som flyttföretag och den hjälp vi levererar.

Vi följer med dig på resan

Har du bestämt dig för att flytta utomlands och söker kvalitativ hjälp som betryggar? Tveka inte utan hör av dig till oss så axlar vi ansvaret. Vi arbetar flexibelt och effektivt för att kunna ge dig den hjälp du söker och givetvis har vi de tillstånd som krävs och full ansvarsförsäkring om olyckan skulle vara framme.